08.10

Найбільший позашляховик Chery Tiggo 8: прем’єра в Україні відбулася!

25 вересня 2019 р., на міжнародній виставці AGROEXPO 2019 у місті Кропивницький відбулася офіційна презентація найбільшого 7-місного позашляховика модельного ряду Chery – TIGGO8. Офіційний дистриб’ютор «Сі Ей Автомотив» (входить до складу підприємств «Української Автомобільної Корпорації»), що представляє автомобілі Chery в Україні, оголошує про старт продажу TIGGO 8 в офіційній дилерський мережі.

Поява TIGGO 8 викликала справжній ажіотаж на виставці AGROEXPO 2019! І такий шалений інтерес не дивує, адже Україна – перший ринок за межами Китаю, де представлений TIGGO 8.  

TIGGO 8 – перший справді великий 7-місний SUV Chery в Україні

Він розриває шаблони уявлень про китайські автомобілі вражаючим рівнем комплектацій, технічних особливостей, новими умовами 5-річної гарантії, і своєю дивовижно конкурентною ціною.

 

НОВА ГАРАНТІЯ

Виробник TIGGO 8, провідна китайська автомобільна корпорація Chery Automobile, впевнена у високій якості та надійності свого продукту, і в моделі TIGGO 8 вперше запроваджує подовжену повну гарантію 5 років (або 150 000 км, в залежності від того, що наступить раніше*). Зокрема, ці нові гарантійні умови розповсюджуються і на наскрізну корозію кузова.

Варто підкреслити, що такі привабливі і комфортні для власника автомобіля умови гарантійної політики надають лише декілька виробників автомобілів на нашому ринку.

ДИЗАЙН ТА ОСОБЛИВОСТІ ЕКСТЕР’ЄРУ

Chery Tiggo 8 створений потужною командою інженерів та дизайнерів Chery, яку очолює Кевін Райс (Kevin Rice), який раніше відповідав за розробку дизайну автомобілів таких відомих брендів, як BMW та Mazda. До речі, Chery має власні центри досліджень і розробок в Китаї, Європі, Північній Америці, Бразилії і на Близькому Сході. Глобальна команда з досліджень і розробок налічує більше 3200 співробітників, в тому числі понад 300 всесвітньо відомих експертів з GM, BMW, Mercedes-Benz і Ford.

В Tiggo 8 вперше використана нова концепція дизайну корпоративного «обличчя» Chery, яка відмінно відображає динаміку «тигра», що причаївся для стрибка. Дві паралельні хромовані лінії, які проходять через передню частину автомобіля, добре підкреслюють тривимірний вигляд TIGGO 8, плавно з'єднують решітку радіатора у формі зоряного неба з комбінованими фарами, покращуючи не тільки тривимірне враження, а й візуальний баланс автомобіля.

Решітка радіатора з крапковим візерунком підсилює загальне відчуття розкоші передньої частини автомобіля і розкриває індивідуальність серії TIGGO як флагманських SUV від Chery.

Світлодіодні Full-LED фари ближнього та дальнього світла виконані у матричному стилі, що підкреслює витонченість дизайну передньої частини кузова TIGGO 8. До речі, світлодіодні LED фари в 2,7 рази ефективніші ніж галогенові. Автоматичний контроль світла та функція Follow Me Home (затримка вимикання) також підвищують рівень комфорту для водія TIGGO 8.

Дизайн задньої LED оптики натхненний однією з квінтесенцій китайської культури - дерев’яною панеллю в античній архітектурі, що означає сприятливість, щасливе життя та успішну кар’єру. Дизайн задньої частини TIGGO8 залишається при цьому самобутнім, не втрачаючи привабливості та витонченості.

ТЕХНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ                                                                                         

TIGGO 8 побудований на основі платформи T1X, що забезпечує цьому SUV такі вагомі переваги як: збільшений простір салону, високий кліренс та збільшені кути заїзду/з’їзду.

Найбільший SUV модельного ряду Chery вражає своїми показниками, які забезпечують комфорт для пасажирів усіх трьох рядів сидінь: довжина 4700 мм, ширина 1860 мм, висота 1705, колісна база 2 710 мм.

Багажне відділення TIGGO 8 може задовільнити будь-які потреби: складання задніх рядів сидінь утворює повноцінне спальне місце розміром 1.5м×2м (об’ємом 1930 л) з рівною підлогою, що дозволяє називати TIGGO8 «будинком на колесах". При складеному третьому ряді сидінь об’єм багажника становитиме 892 л. Отже, багажне відділення TIGGO 8 здатне вміщувати об’ємні речі та валізи, що дуже зручно під час подорожей великою компанією або перевезення багажу.

TIGGO 8 2WD оснащений  1,5 л. турбованим бензиновим двигуном (1.5 TCI) потужністю 147 к.с. (108 kW), з максимальним крутним моментом 210Нм  в діапазоні від 1750 до 4500 обертів. Двигун вже продемонстрував свої відмінні характеристики та надійність під капотом Chery Tiggo 7. Розробники TIGGO 8 декларують споряджену масу автомобіля на рівні 1556 – 1616 кг (в залежності від комплектації), при цьому двигун забезпечує належний рівень динамічних характеристик. Варто зазначити, що у виробництві двигуна використовуються комплектуючі виключно від провідних світових виробників, зокрема турбокомпресор Honeywell, а система зміни фаз газорозподілу (DVVT) – BorgWarner, що позитивно впливає на надійність.

В Україні TIGGO 8 представлені з механічною або автоматичною трансмісіями: 6-ступеневою механічною трансмісією Aisin (для комплектацій Comfort та Luxury) або 6-ступеневою автоматичною трансмісією з подвійним сухим зчепленням Getrag (для комплектації Luxury).

Окремо слід зазначити, що в Aisin 6МТ знижений рівень вібрації, забезпечене швидке та ефективне перемикання. А трансмісія Getrag 6DCT підтримує режими Sport та ECO, забезпечує високу ефективність, пряму передачу потужності на колеса, та швидкі перемикання.

Передня підвіска TIGGO 8 незалежна (типу MacPherson), що забезпечує точність та чутливість керування, а також високу надійність, завдяки перевіреності конструкції. Задня підвіска незалежна багато-важільна, відрізняється високим рівнем амортизації та поглинання бічних навантажень, що в свою чергу забезпечує відмінний рівень комфорту.

Традиційно для сімейства TIGGO у «вісімки» високий кліренс – 200 мм – що наділяє кросовер хорошими показниками прохідності у складних дорожніх умовах.

 

ІНТЕР’ЄР, БЕЗПЕКА ТА ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ КОМПЛЕКТАЦІЙ 

Преміум-інтер’єр TIGGO 8 посилює «вау-ефект» при знайомстві з цим флагманським SUV від Chery. Поєднання 3-х дисплеїв створює відчуття технологічного преміум-салону. Вражають 10,25-дюймовий HD дисплей touch-screen, 8-дюймова сенсорна панель кліматичної системи та 7-дюймова LCD панель приладів.

Розробники Tiggo 8 потурбувались про високий рівень безпеки водія та пасажирів: окрім подушок безпеки, в усіх комплектаціях Tiggo 8 укомплектований значним набором систем безпеки – ABS+EBD, ESP, система допомоги при русі з гори і вгору та іншими.

Рівень комфорту в TIGGO 8 більший, ніж очікуєш від доступного за такою ціною SUV: в усіх рівнях комплектацій є двозонний клімат-контроль, камера заднього виду з динамічним відображенням траєкторії руху, електронне стоянкове гальмо, передній та задній парк-троніки, круїз-контроль, датчики тиску в шинах, зовнішні дзеркала з електро-регулюванням, підігрівом та складанням, електропривід багажника, датчики світла і дощу та багато іншого.

А підсилити відчуття преміум-комфорту допомагає світлодіодне підсвічування салону для всіх рядів сидінь (в залежності від комплектації).

Мультимедійні системи не дадуть сумувати в дорозі – легко з’єднати смартфон з TIGGO 8 можна за допомогою Bluetooth-інтерфейсу та Mirror Link. Приємне звучання улюбленої музики надають 6 або 8 динаміків (в залежності від комплектації авто).

TIGGO 8 – більше автомобіля за привабливою ціною

Ціни на TIGGO 8 в Україні стартують від 19 800** доларів США (станом на 23.09.19 це дорівнює лише 477 576 грн з ПДВ). В комплектації Luxury з механічною КП TIGGO 8 коштує в еквіваленті $ 21 200**, а з автоматичною КП - $ 22 600** відповідно. Отже, ціна говорить сама за себе! Не треба шукати інших аргументів: дізнавайтесь більше про переваги TIGGO 8 тут. 

 

ЧОМУ ОБИРАЮТЬ CHERY?

Результати продажу автомобілів Chery в Україні демонструють динамічне зростання долі бренда в Україні із року в рік. Так, за результатами серпня 2019 р. бренд Chery – серед лідерів продажу на ринку нових легкових автомобілів в Україні:

  • CHERY пропонує широкий ряд кросоверів, як кажуть, на будь-який смак та гаманець: найдоступніший за ціною лише від $ 10 900** TIGGO 2, практичний TIGGO 3, стильний TIGGO 4, динамічний TIGGO 7, а відтепер ще й найбільший сімейний SUV – TIGGO 8.
  • Chery входить в топ-16 найпопулярніших автомобільних брендів (за даними Асоціації «Укравтопром», за результатами січня-серпня 2019 р.); 
  • Chery – лідер серед китайських автомобільних брендів на ринку;
  • В дилерських центрах Сhery в Україні (а їх майже 40), клієнти, які зацікавлені в придбанні новенького Chery, отримують повний спектр супутніх послуг: можливість обміняти своє авто на Chery (трейд-ін, ТМ «АвтоХІТ»), придбати автомобілі в кредит за вигідними ставками від 0,01% річних (згідно умов банків-партнерів***), застрахувати придбаний автомобіль тощо.
     

_________________________

* Ціни станом на 26.09.2019 р. Ціни з урахуванням ПДВ. Всі розрахунки в гривнях. Еквівалент цін в доларах США згідно середньозваженому курсу на міжбанківському ринку на https://bank.gov.ua/control/uk/allinfo. ** Гарантія на автомобіль 5 років або 150 000 км пробігу в залежності від того, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації. *** Кредитує АБ «УКРГАЗБАНК»: ліцензія НБУ №123 від 06.10.2011 року. Станом на 02.09.2019 р. автомобіль в кредит можна придбати на таких умовах: мінімальний внесок – від 40% вартості автомобіля, ставка 0,01% річних – протягом першого року кредитування, максимальний термін кредитування – 84 місяці, максимальна сума кредитування – 1500000 грн, реальна відсоткова ставка становить від 2,82% до 12,92% річних і залежить від обраних споживачем умов кредитування. Про детальні умови кредитування дізнавайтеся на www.ukrgasbank.com  З питань трейд-ін інформація на сайті http://avto-hit.com.ua , ТОВ «Юніверсал Моторз Груп». Вигляд автомобілів може відрізнятися від наведених у даному матеріалі. Виробник залишає за собою право вносити зміни в конструкцію та оснащення автомобілів без попереднього оголошення. ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» та його дилери не несуть відповідальності за кредитні продукти АБ «УКРГАЗБАНК» та супутні страхові послуги. Чері. Тігго 8.